Tietoa meistä

Hyvää ruokaa vastuullisesti

Valmistamme vastuullista, modernia ja rohkeaa ruokaa kansainvälisellä otteella Nordic-maustein. Raaka-ainevalintojamme määrittävät globaalit ja lokaalit sesonkituotteet. Ruokamme on yksinkertaista, herkullista ja hauskaa – uskomme terveellisen maistuvaan ruokaan, joka on hyväksi sinulle ja ympäristölle!

Happy Farmer Family

”I close my eyes and I want to understand where I am, cooking is about emotion, it´s about culture, it´s about love, it´s about memory.”
- Massimo Bottura, kolmen Michelin-tähden ravintolan omistaja ja kokki

Hyvä ruoka maistuu paremmalta onnellisten ja intohimoisten ihmisten valmistamana ja tarjoilemana. Uskomme siihen, että ihminen, joka välittää itsestään, työkavereistaan ja ympäröivästä maailmasta, on muita onnellisempi. Ja se näkyy aitona välittämisenä jokaisessa kohtaamisessa, aina asiakkaille asti. Haluamme tuottaa iloa ja elämyksiä asiakkaillemme joka päivä.

Kaiken takana ja ratkaisijoina olemme me, Happy Farmer Family. Ollaan yhdessä onnellisempia!

Mistä inspiroidumme?

Inspiroidumme raaka-aineiden raikkaudesta, puhtaudesta ja laadukkuudesta. Säilömme, mehustamme ja fermentoimme. Valitsemme tekniikoista parhaimman puutarhan tai metsän maun talteen saamiseksi. Yksi ylpeyden aiheemme on bakery, missä paistamme päivittäin tuoretta hapanjuurileipää. Keittiöfilosofiamme perustana on mahdollisimman laaja kotimaisten raaka-aineiden käyttö, jota maustamme globaaleilla sesonkituotteilla.

Työnantaja­lupauksemme

Meille Happy Farmerissa ihmisoikeudet ovat tärkeitä ja siksi teemme töitä tasa-arvon, yhdenvertaisuuden ja syrjimättömyyden puolesta ja toivomme sitä myös yhteistyökumppaneiltamme. Teemme yhdessä paremman paikan elää.

Yhdessä tekemisen ja välittämisen kulttuuri ovat osa jokaista työpäivää.

Arvostus tarkoittaa, että meillä ihan jokaista työntekijää arvostetaan, kuunnellaan ja hänet huomioidaan – jokaisella on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan.

Vaikuttaminen tarkoittaa, että kulttuurissamme jokainen voi vaikuttaa toimintatapoihimme ja keksiä uusia, entistä parempia tapoja tehdä työtä, vauhdittaa myyntiä ja luoda hienoja asiakaskokemuksia.

Intohimo saa meillä näkyä – ja se saa tarttua niin työkavereihin kuin asiakkaisiin. Ruokimme hyvää fiilistä ja intoa, joiden avulla on helppo onnistua ja saada aikaan erinomaista työnjälkeä.

Yksilöllisyys merkitsee meillä sitä, että erilaisuutemme on rikkaus, jonka avulla voimme luoda yksilöllisiä ja merkityksellisiä kohtaamisia.

Töihin ravintolaan

Yhteistyökumppanimme Staffpoint käsittelee HOK-Elannon ravintoloiden hakemukset ja esihaastattelee hakijat.

Tutustu HOK-Elantoon työntekijän silmin

Katso avoimet työpaikat

Yhteystiedot

Asema-aukio 2, 00100 Helsinki
Kartta
Facebook
Tykkää
Instagram
Seuraa
Ravintolaan on pääsy pyörätuolilla

Kitchen & Bakery

Suljettu toistaiseksi
010 76 63 520Soita
0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
Tutustu

Coffee Bar & Wine

Maanantai – lauantai11.00 - 17.30
SunnuntaiSuljettu
Keittiö auki joka päivä klo 17 asti.
010 76 63 510Soita
0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
Tutustu

Muita Lähellä olevia Ravintoloita

SOK Matkailu- & ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Käyntiosoite
Fleminginkatu 34 00510 Helsinki
Puhelin
010 76 8011 (arkisin klo 8.00-17.00) 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
Postiosoite
PL 1 00088 S-RYHMÄ
Y-tunnus
0116323-1

Yleinen palaute

Yksittäisten ravintoloiden palautelinkit ovat ravintolan omilla sivuilla